top of page

Kapanış...

Updated: Feb 23, 2020


Uzun zamandır profesyonellerin telefondaki etkilerine kafayı taktım. Telefonu işinde ya da özel yaşamında kullananların bu iletişim aracındaki etkisini nasıl artırabileceğini araştırıyorum.

Neden mi?

Düşünsenize artık birlikte yaşadığınız kişilere, birlikte çalıştıklarınıza en kolay nasıl ulaşıyorsunuz?

Bir mesaj iletmek, bir sorunu çözmek, bir şey öğrenmek, birşey söylemek için en pratik çözümünüz hangisi?

Peki en süratli , en çabuk sonuç aldığınız iletişim aracınız hangisi?

Bunun cevabı basit: Artık hepimizin cebinde en az bir tane olan telefon….

İşte bu nedenle telefonun profesyonel kullanımımızdaki etkililirliğini artırabilmek için neler yapabileceğimize kafayı taktım.

Özellikle bizim gibi mesleği satış olanlar için telefonun iş için etkin kullanımı kaçınılmaz. Telefondan daha ucuz,hızlı,pratik başka bir kaç satış aracı biliyorsunuz?

Mevcut ve yeni müşterilerinize ulaşmanın en kolay yolu: Elinizi her attığınızda dünyanın neresinde olursa olsun müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Özel yaşamlarına saygı çerçevesinde heran elinizi her uzattığınızda onlarla bağlantıya geçebilirsiniz.

Üstelik herhangi bir konuyu görüşmek için onların yanına gitmek zorunda kalmadan.

Hemen!

Şimdi!

Telefon sadece satışçı için zaman kazandıran bir araç değil bununla birlikte müşterilerimiz için de tam bir can kurtaran. Tam da ihtiyaç duyduğunuz bir anda sadece birkaç dakikalık bir telefon görüşmesiyle çözülebilecek sorunları düşünsenize.

Geçen ay araç kaskomun yenilenme dönemiydi.Sigorta şirketimin telesales ekibinden bir satışçı henüz daha işe giderken yolda yakaladı beni. Sıcacık bir sesle telefonu açıp samimiyetle ve gözümün önüne geliveren gülümsemesiyle başlayan telefon görüşmemin sonunda bir yıl daha uzatıvermiştim kasko poliçemin süresini. Telefonda yaklaşık 800 YTLlik bir satışı 2 dakikadan önce kapatıverdi sevgili meslektaşım.

Önce kafayı şu soruna takalım:

Telefonu işimiz için nasıl daha etkili kullanabiliriz?

Cevaplarınızı bekliyorum…

Hemen şimdi,,,,,,,

Bol Satışlar, 



5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page